Фериботи од Италија на Крф

Фериботи од Италија на Крф

Од Италија фериботите замине од Венеција, Анкона, Бари и Бриндизи.

Главно код на Крф и Игуменица и Патра.

Да се ​​обиде вашиот ферибот користат панел подолу укажува на порта најблиску до вас.

Добивање на Крф Фериботи