varkë me vela ⛵

varkë me vela ⛵

Ishujt e Jonit janë të popullarizuara në mesin e entuziastësh vela për bukurinë e tyre dhe për cilësinë e erërave: kushte ideale për specialistë, vendosjen ideal për ata që kanë filluar: në mes të detit të qartë, Monti, kështjella dhe fshatra të lashta. Të gjitha me delfinët dhe në këtë krah, ndërsa në shfletim.. Kostot sot janë në disa raste të krahasueshme me një pushim në hotel. Ju duhet të paguani një tarifë, la “cambusa” është SPESSO shtesë.

Karta Velico

Corfu është shtëpia e disa operatorë Karta Vela. Ajo mund të mbani qiraanije të lundrojnë, catamarans o yact. La barca Ajo mund të merret në qira me kapiten (cruises Lundrim) ku nuk ka përvojë është e nevojshme apo pa kapiten, kështu që në këtë rast vetëm Barca (bareboat)

Së shpejti ajo do të shfaqet këtu një përzgjedhje të operatorëve kartës vela. ndërkohë, nëse keni nevojë për informacione mbi kartën e lundrimit, dërgoni një mesazh te webmasteri dhe ne do t'ju vendosim në kontakt me operatorin e kartës së lundrimit që është i duhuri për ju. Specifikoni gjuhë fliten, niveli përvoja, kohë pushime favorite, shumë njerëz. Për ata që nuk flasin asnjë gjuhë të huaj dhe kurrë nuk ka shkuar me vela para asnjë problem! Ne kemi një numër të operatorëve që janë të drejtë për ju!

Sailboats

Karta qira

catamarans charter

cruises Lundrim