Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: http://BestCorfu.com

Çfarë personal dhënat ne mbledhim dhe pse ne mbledhjen e atë

Comments, Format e kontaktit dhe Chats

Kur vizitorët të lënë komentet, plotësoni një formular kontakti apo të bisedojnë me ne në vend që ne mbledhim të dhënat. Kjo mund të përfshijë adresën IP e vizitorit dhe shfletues. Ashtu si faqen më të madhe që ne përdorim pjesë të treta për zbulimin ndihmë teksteve të padëshiruara dhe ata mund të kenë qasje në këto të dhëna.

Media

Në qoftë se ju të ngarkoni imazhe në faqen, ju duhet të shmangin imazhe ngarkimin me të dhënat e ngulitur vendndodhjes (EXIF GPS) përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkoni dhe ekstrakt ndonjë të dhëna të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

biskota

Nëse ju lënë një koment në faqen tonë ju mund të zgjedhin për të kursyer emrin tuaj, adresë e-mail dhe të internetit në biskota. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që ju nuk duhet të plotësoni të dhënat tuaja përsëri, kur ju lënë një koment. Këto cookies do të zgjasë për një vit.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikuj në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (e.g. videos, images, artikuj, etj). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera të sillet në të njëjtën mënyrë të saktë si në qoftë se vizitori e ka vizituar në faqen e internetit të tjera.

Këto faqet e internetit mund të mbledhë të dhëna në lidhje me ju, përdorim cookies, embed shtesë ndjekja e palës së tretë, dhe monitoruar ndërveprimin tuaj me këtë përmbajtje ngulitur, duke përfshirë ndjekjen ndërveprim tuaj me përmbajtje të ngulitur në qoftë se ju keni një llogari dhe janë të keni hyrë brenda për këtë faqe interneti.

analitikë

Ne mund të përdorin pjesë të treta për qëllime Analytics.

Të cilët ne ndajmë të dhënat tuaja me

Kur ju që kanë të bëjnë me ju, mund të na duhet të punojmë me partnerët tanë dhe në atë të dhëna rasti ne ndajmë për ju. Partnerët tanë janë verifikuar, të njohur nga ne dhe i besuar.

Për sa kohë që ne të mbajë të dhënat tuaja

Nëse ju lënë një koment, komenti dhe metadata e saj janë mbajtur një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohin dhe të miratojë çdo ndjekin-up komentet automatikisht në vend të mbajtjes së tyre në një radhë moderim.

Për përdoruesit që të regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ndonjë), ne gjithashtu të ruajtur të dhënat personale që ato ofrojnë në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shihni, redaktoj, ose fshini të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveç ata nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre). administratorët e internetit mund të shihni dhe të redaktoni se informacioni.

Nëse ju email, chat o plotësoni një formular që ne të mbajë të dhënat për një gjatësi të arsyeshme kohe pas biznesit ka përfunduar.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe, ose kanë komente majtë, ju mund të kërkoni për të marrë një file eksportuar të dhënave personale që ne të mbajë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që kanë dhënë për ne. Ju gjithashtu mund të kërkojë që të fshihet asnjë të dhënë personale ne mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin ndonjë të dhënë Ne jemi të detyruar të mbajnë për administrative, legal, ose qëllime të sigurisë.

Ku kemi dërguar të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohet përmes një teksteve të padëshiruara shërbim të automatizuar të zbulimit. Ne përdorim partnerët Filialin.

Si të na kontaktoni

Via Email ose një mesazh chat

Informacion shtese

Të dhënat mund të mbajë të:

  • internet adresë protokoll (IP);
  • llojin e shfletuesit dhe parametrat e pajisjes përdorur për të hyrë në faqen e internetit;
  • emrin e ofruesit të shërbimit të internetit (ISP);
  • datën dhe kohën e vizitës së;
  • Webpage vizitor lidhur nga (referimi), si dhe faqen e mëvonshëm pas daljes;
  • numri i klikimeve

Si mbrojmë të dhënat tuaja

Ne të ruajtur të dhënat tuaja në mënyrë të sigurtë. Ne përdorim vetëm e di dhe besuar partnerëve në industrinë. Ne periodikisht fshirë të gjitha të dhënat.

Ne përdorim të dhënat e ju me dëshirë të na ofrojnë në mënyrë për t'ju ndihmuar me pyes tuaj; kjo mund të ndodhë lug partnerët tanë. Ne nuk kemi shitur të dhënat tuaja për të pjesëve të treta.

Çfarë procedurat dhënat thyen kemi në vend

Ne kemi për qëllim për të mbajtur ndonjë sigurt rilevant dhënave. Ne përpiqemi për të mbajtur mbledhjen e të dhënave personale në minimum në mënyrë që biznesi të kryer me ju. Në rast nuk ka gjasa të shkeljes do të marrë ndonjë veprim të mundshëm si ne mund të në përputhje me standardet e industrisë

Ajo që palët e treta të marrim të dhëna nga

Ne punojmë me pjesët e Filialin e tretë të besuar dhe të njohur nga ne.

Çfarë automatizuar vendim marrjes dhe / ose profilizimin bëjmë me të dhënat e përdoruesve

Ne nuk e drejtpërdrejt të bëjë ndonjë vendim të bazuar në përdoruesit profilizimit.

Affiliate Links

Ne marre pjese ne programet e marketingut Filialin. Çdo Lidhje me ato vende mund të fituar taksat reklama dhe / ose komisioni dhe janë treguar si të tilla ku ata shfaqen. Me blerjen përmes bashkëpunëtorët tanë, kemi fituar një komision monetar dhe kështu ju të mbështetur faqen tonë dhe për të mbajtur të gjitha info ne ofrojmë këtu pa pagesë dhe të na ndihmon të mbajtur të gjithë informacionin e përditësuar.

Ndryshimet në këtë Deklaratë e Privatësisë dhe Politikën për Cookie

Ne kemi të drejtën për të rinovuar privacy policy në çdo kohë. Ne inkurajojmë përdoruesit për të kontrolluar këtë faqe periodikisht për çdo ndryshim. Kur ne bëjmë ne do update datën. Ju pranoni dhe bini dakord se kjo është përgjegjësia juaj për të shqyrtuar këtë privacy policy në mënyrë periodike të bëhen të vetëdijshëm për ndryshimet.

pranimin tuaj të këtyre termave

Duke përdorur këtë faqe interneti, ju tregon pranimin tuaj të këtyre politikave. Nëse ju nuk pajtoheni me këto politika, ju lutem mos përdorni faqen tonë të internetit. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes sonë pas afishimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet si pranim i këtyre ndryshimeve.