info

info

CORFU video Apartemen AND VILLAS IN CORFU FERRIES TO CORFU libur sailing

Di dieu Anjeun baris manggihan kabéh inpo for geus lebaran anjeun dina Corfu. Anjeun tiasa buku kamar, nganjang ka tempat wisata virtual, anjeun bakal manggihan informasi dina naon nu kudu, naon ningali mangsa pakansi anjeun dina Corfu.

Libur di Corfu Aranjeunna pinuh ku rupa-rupa. Disebut salaku Empang Pulo, éta Taman Eden, nu senang pulo na oge – ku Homer – salaku tanah endah tur euyeub, Pulo ieu kiwari boga hébat nu resorts, desa fishing semi-disumputkeun. The pantai boh pebbles keusik.

Vacations corfu

A Corfu jeung anjeun bisa ngaharepkeun pikeun manggihan diri nyanghareupan kana beungeut kalawan jumlah héran manuk aheng – kaasup pelicans. jeung inget Corfu e’ ogé kasohor kuya !

Jeung informasi katuhu dina libur Corfu Aranjeunna tiasa rada ekonomis. The nawaran pulo laut, hiji-hijina, keusik jeung nightlife. Ngan buka tempat katuhu jeung ngumpulkeun sakabeh informasi nu sateuacanna. dieu maneh ferries buku, jeung neangan kamar, Dupi o Bulan  anu katuhu pikeun anjeun.

Hotél Studios apartemen

Corfu – Hal ieu sanggeus kungsi ngaapresiasi nu geus kaliwat ku loba populasi, kaasup nu Korinta, i Romani, nu Venetians, nu Byzantines, Perancis jeung Inggris – Anjeunna geus kungsi sajarah warni, sakumaha nunjukkeun ku sésa-sésa arsitéktur pulo: forts, museum, candi jeung gereja. Ieu hartosna yén Corfu Anjeun bakal manggihan pangaruh maranéhanana masih.

 Ngajajah Pulo jeung’ sumur nyéwa mobil a atanapi motor. sanajan di Corfu aya nu jasa umum lamun rencana pikeun wisata pulo Disarankeun boga kandaraan mangrupa.

Scooter Hire Parahu

The pantai of Corfu Aranjeunna diantara paling geulis Yunani. Éta hésé milih nu pangalusna. Eta gumantung kana karesep individu: pantai Sandy atanapi Pubbles? melengkung atawa disumputkeun coves Gulfs? PantaiPelekas eta disarankeun. Hiji satengah bulan keusik ku kasang tukang bukit wooded, sakumaha dina kartu pos a. Glyfada Éta pantai disarankeun sejen. Keur barudak, nimbangkeun Sidari Beach. Perairan deet jeung réstoran pantai (kalawan ménu pikeun barudak) nyieun hiji basisir pikaresep ku kulawarga jeung barudak. Nya kitu, Aghios Gordios Hal ieu pikaresep ku kulawarga saeutik leuwih aktip.  dianjurkeun anjeunna “snorkeling”  (ie diving ku topeng diving na tube) Didieu deui muka ka dunya kelir anyar jeung sakola darting lauk, anemones jeung kuya lénsa, ulah sono!

kerkira corfu spiagge

 

Nightlife – Nightlife – Corfu keur ngora

unggal pantai Corfu Cai mibanda bar atanapi Tavern sorangan tetep anjeun diropéa tina subuh ka burit. Corfu ogé éta boga reputasi for kabawa hiji pulo pihak, Tapi lamun keur pilari hiji sepi malem baca di handap. Aya nyatu tempat pikeun bersantai, dimana anjeun tiasa inuman Atang, euweuh musik pounding di tukang. Asa kawas home dina taverns of Glyfada dimana anjeun bisa ngarasakeun inuman Panonpoé Tilelep nu geulis. Abadi John Provate, dimana soré téh sadayana ngeunaan sayah dahar jeung ngarasakeun botol alus anggur. Atawa hambalan deui salametan dina tranquility Kalami kalawan bar pantai na.

Lamun hoyong fun wengi, wengi owls anu manja keur pilihan. tempat anu nomer hiji kopi. Pinuh dipak kalawan bar jeung klub, wewengkon ieu pernah eureun. atawadiscotheques éta Town heubeul Corfu Town kalawan strip na discotheques na bar meriah. Atawa pariksa kaluar palabuhan of Kassiopi, tempat pikeun anjeun nimu bar trendi, sarta sorts béda tina cocktails.

Corfu Town Upami anjeun hoyong ningali sababaraha bar bouzouki. Di dieu éta telat.

 

Teu luput bagian séjén loka éta, jeung lamun perlu informasi dina kapal, pamondokan a Corfu jeung hal sejenna

CORFU video Apartemen AND VILLAS IN CORFU FERRIES TO CORFU libur sailing