Ferries mun Corfu

Ferries mun Corfu

Corfu (Kerkyra) e’ gampang diakses ti Italia. Palabuhan of embarkasi na disembarkation langsung Corfu aranjeunna : Bari, Brindisi jeung Venice. Questi sono i kapal peri dipingpin pikeun Corfu. Alternatipna buka Igouminitsa sarta nuluykeun pikeun Corfu (circa 1 jam sarta satengah biaya navigasi 8 euro, mobil ngeunaan 35 euro, meuli tiket di situs di palabuhan, kapal unggal jam beurang) imbarcandosi sempre da Igouminitsa per Corfu on salah sahiji sering Ferries Igoumitsa-Corfu.

Di dieu anjeun bisa nyieun booking ti ferries online atawa malah ngan pariksa kasadiaan prezzi.e’