Sailing kapal ⛵

Sailing kapal ⛵

Kapuloan Ionian anu populer di kalangan peminat sailing pikeun kageulisan maranéhna jeung kualitas angin: kaayaan idéal pikeun spesialis, setting idéal pikeun maranéhanana anu dimimitian: antara laut jelas, monti, istana jeung desa kuna. Sadaya sareng dolphins sarta yén flank bari ngotéktak.. Waragad dinten anu dina sababaraha kasus comparable ka liburan di Hotel. Anjeun kudu mayar fee a, éta “cambusa” nyaeta spesso tambahan.

sailing Piagam

Corfu nyaeta imah sababaraha operator Piagam Vela. Bisa mawa nyewa di parahu pikeun balayar, catamarans éta yact. éta barca Ieu bisa jadi dicokot kana nyéwa kalawan juragan (cruises sailing) dimana aya pangalaman anu diperlukeun atawa tanpa juragan, sahingga dina hal ieu ngan barca (bareboat)

Moal lami deui bakal katémbong dieu pilihan operator piagam sailing. nel frattempo se avete bisogno di informazioni su charter velico inviate pure un messaggio al webmaster e vi metteremo in contatto con l’operatore di charter velico che fa al caso vostro. Sebutkeun basa lisan, tingkat pangalaman, waktos libur favorit, loba jalma. Pikeun jalma anu teu nyarita naon basa deungeun sarta pernah Isro sailing saméméh aya masalah! Simkuring boga Jumlah operator anu katuhu pikeun anjeun!

sailboats

nyewa piagam

catamarans piagam

cruises sailing