Naon didatangan

Naon didatangan

CORFU video Apartemen AND VILLAS IN CORFU FERRIES TO CORFU libur sailing

Naon didatangan di Corfu

Corfu nyaeta renowned pikeun pantai hebat. Didatangan kaca pantai Corfu pikeun poto jeung peta. Pikeun sésana, ieu teh tempat dianjurkeun:

Il palazzo d’Achille che si trova nel paesino di Gasturi Naon anu mun di Corfu

– Resort di’ “Bella Vista” sopra di Paleocastritsa, considerata la migliore veduta panoramica in Europa

– istana: Gardichi, Cassiopi na Angelocastro.

– Desa di Perithia Sinies, Éta nu lokasina di bagian kalér pulo, jeung imah batu di gunung.

– Kota heubeul jeung toko na bar.

– Kapuloan caket dieu, hiji piknik.Corfu

Pikeun maranéhanana anu hoyong ningali hiji perjalanan unforgettable Panonpoé Tilelep ka kalér pulo Afionas. Afionas mangrupakeun kampung saeutik tempa ku wisatawan. Saatos parkir, nuturkeun tanda atawa ménta “Sun siapkeun” Bakal aya bangku ngabagéakeun anjeun dina hiji tempoan unforgettable.

Subito dopo consigliato una cena in una Taverna locale sempre ad Afionas dove troverete la cucina tradizionale di Corfu in un ambiente a conduzione familiare. Dinyana kamar sadia nyanghareup tempat megah ieu.

One of the way to explore Corfu is by scooter or quad

rental Scooter quad

BestCorfu.com tiasa mantuan Anjeun sareng ferry Anjeun, akomodasi na rentals.

Pikeun meunangkeun gagasan di Pulo maca kaca Inpo dina Corfu

lokasi’ Corfu

Acharavi

Aghios Georgios Kalér

Aghios Gordios

Agioi Deka

Agios Ioannis

Agios Stefanos

Arilas

Avlaki

lalaki

Corfu Town

Cremythas

dassia

Ermones

Gastouri

Glyfada

Gouvia

Kalami

Kassiopi

kopi

Kokini

Kommeno Bay

Korakiana

Loustri

Nissaki

Paleokastritsa

Perama

gilinding

San Stefanos

Sidari

sinis

St George Selatan

Vigla

Lesbos

Mykon

CORFU video Apartemen AND VILLAS IN CORFU FERRIES TO CORFU libur sailing