The Best pantai of Corfu

The Best pantai of Corfu

The pantai best of Corfu anu;

Agios Gordios
lalaki
dassia
Glyfada pantai
Kontogialos
Myrtiotissa
Paleokastritsa

Paleokastritsa Ieu salah sahiji spot pang populerna di pulo Corfu, genep teluk leutik kalawan cai jelas incerdibilmente nyangkut dina basisir tina pasir sarta promontories dotted kalayan tangkal zaitun, cypresses na lemons.

Paleokastritsa ngagabungkeun panorama cai biru-héjo jeung coves taringgul picturesque. Di dieu anjeun tiasa ningali biara Bizantium Panagia Paleokastritissa. Paleokastritsa diwangun ku runtuyan coves jero tur cliffs,tur perenahna di basisir kulon Corfu. Turutan jalan utama kalér ti kota Corfu. A Gouvia, jalan splits dina dua na turutan leungeun kénca simpang nu, sinyal pikeun Paleokastritsa. Ieu mangrupa’ jalur séjén nu jadi marga langsung ka
Paleokastritsa sanggeus lokasina sababaraha teluk héjo geulis, sanggeus ngeunaan 20 km. Pantai ieu henteu disarankeun pikeun jalma anu ngagaduhan masalah mobilitas, korsi roda atawa panyakit jantung. Pikeun tempat parkir mobil aya tempat parkir mobil ageung di palabuhan.

Mooring pikeun parahu di Paleokastritsa : Aya palabuan leutik anu rame pisan. Éta ogé mungkin pikeun moor lepas pantai di teluk sheltered, tapi maneh kudu jadi pisan waspada kana batu.

Acharavi
Sidari

Sidari teh Resort wisata pangalusna dipikawanoh di kalereun Corfu sarta salah sahiji tempat teu sono. Hal ieu lokasina di jarak ti 32 km jauh ti Corfu Town. Anjeunna miboga Kinérja sakuliah dunya,alatan kawentar “Terusan d 'Amour”. Ieu fenomena alam langka. Éta mangrupikeun jalur bawah tanah antara dua batu anu tiasa dihontal ku sémah kalayan gampang, sabab tina cai deet, Tempat ieu disarankeun pikeun nyilem. Aya ogé loba guha handapeun saluran. Pantai Sidari dilélér Panji Biru. pantai sabenerna éndah. Batu-batu bodas kasampak kawas patung jeung cai biru jelas nyieun gambar pikaresepeun. Saluareun Terusan d 'Amour di Sidari anjeun ogé tiasa ngojay di coves leutik anu bentukna diantara batu-batu.. Di dieu anjeun bakal mendakan fasilitas wisata sapertos bar sareng tavern. Pantai tiasa diaksés tina jalan utama anu ngalangkungan désa. Aya parkir mobil badag tukangeun pantai Sidari, Tapi ieu téh mindeng pisan rame jeung anjeun bisa jadi kudu parkir on roadside nu, teu tebih ti spiaggia.Troverete payung na Sunbeds. Le pancuran nelle vicinanze Terusan d'Amour. Dianjurkeun keur barudak: eta mangrupakeun, keusik pantai pisan low, idéal pikeun barudak. Anjeun bakal manggihan puseur cai sarta sababaraha titik rental parahu pikeun ngajajah basisir sabudeureun.

Arillas
gilinding
Paramonas pantai
Agios Georgios (kidul)
Malta
Issos pantai – Corfu Kidul
kopi
Agios Georgios pamayaran

Di dieu nyaeta peta keur sidponibilitá akomodasi ku laut


Booking.com