Tag: corfu ferries roti bakar

Ferries mun Corfu

Ferries mun Corfu

Corfu (Kerkyra) e’ gampang diakses ti Italia. Palabuhan of embarkasi na disembarkation langsung Corfu anu : Bari, Brindisi jeung Venice. Di handap ieu mangrupakeun ferry mun Corfu. Alternatipna buka Igouminitsa sarta nuluykeun pikeun Corfu (circa 1 jam sarta satengah biaya navigasi 8 euro, mobil ngeunaan 35 euro, meuli tiket di situs di palabuhan,…

Maca deui Maca deui